изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:27 EEST
ЕНЧО МАЛЕВ: ИМАМ СЪСТЕЗАТЕЛЕН ДУХ И УМЕЯ ДА ПЕЧЕЛЯ    
Политика Кандидатът за кмет на Добрич Енчо Малев, издигнат от коалиция "Обединена десница за Добрич - НДСВ, СДС, Земеделски народен съюз, движение "Гергьовден" е зодия Лъв. Обича да казва: "Преодолявам препятствия и продължавам напред!" Той е женен с 2 дъщери. По образование е инженер,  завършил ВИХВП - Пловдив, а по- късно и  две следдипломни квалификации - "Икономика и управление на хранително-вкусовата промишленост" и "Стратегическо планиране и маркетинг". От 2001 г. е народен представител от НДСВ, издигнат от 8-ми Добрички многомандатен избирателен район.

Депутатът от Добрички избирателен многомандатен район Енчо Малев е под номер 29 в надпреварата за кметския стол в Добрич на предстоящите местни избори. Всъщност в Добрич, а и почти в цялата страна няма човек, който да не знае кой е Енчо Малев. Името му се свързва с неговия доказан успешен бизнес доста преди да влезе в политиката.  А след 6 години в парламента, неговите приятели казват, че името Енчо Малев просто е институция. Мнозина бяха изненадани от решението му да се впусне в кметската надпревара и да зареже депутатската банка.
- Г-н Малев, Вие сте депутат, имате и успешен бизнес. Какво Ви накара да се включите в кметската надпревара на настоящите местни избори?
- Аз съм добруджанец. Тук съм живял и тук ще живея. В Добрич е семейството ми, бизнесът ми, приятелите ми. По време на Местни избори'2003, които в Добрич бяха спечелени от НДСВ, лично участвах в стратегията за развитието на града. Съдействах за реализиране на проекти. Аз съм отговорен човек, човек на отбора. Затова поемам и политическата отговорност. Не забравяйте, че винаги съм следвал  девиза "Почтеност във всичко".
- Роден сте под знака на Лъва, как ще се характеризирате с няколко думи?
- Свикнал съм да действам експедитивно, компетентно и да вземам бързи и точни решения. Имам състезателен дух и умея да печеля състезания. Потвърждение на думите ми са доказаният през годините успешен финансов мениджмънт на семейната фирма - една от най-големите производителки на насъщния на българската  трапеза - "Добруджански хляб" АД.
- Какви са мотивите Ви, за да влезете в надпреварата?
- Много ми тежи от приказките напоследък - че младите бягат от Добрич, че градът е със затихващи функции, че Добрич се превръща в "спалня на Варна". Притеснен съм и от факта, че няма нови сериозни инвеститори, а дошлите преди време - си тръгват. Аз съм добруджанец и днес, както и в бъдеще, много разчитам на отбора  от професионалисти. Смятам, че заедно в екип с "Обединена десница за Добрич", ще работим за стремителен ръст на инвестициите в Добрич, за да има уют за всеки добричлия - от крайните квартали до центъра, за да бъдат младите хора и младите семейства горди, че са жители на Добрич, за да имат качествен живот хората от третата възраст.
- Какво ще обещаете на старта на кампанията?
- Давам си ясна сметка, че предстои нелека кампания. Пожелавам на опонентите си успех. Нека достойният победи. Аз не обещавам, но държа на думата си, дадена през 2003 г. До сега не съм подвеждал моите съграждани и искам и занапред да ги гледам честно и открито в очите.
 


Сходни връзки

ЕНЧО МАЛЕВ: ИМАМ СЪСТЕЗАТЕЛЕН ДУХ И УМЕЯ ДА ПЕЧЕЛЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.34 секунди