изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:04 EEST
ВИЛИ ВУЦОВ СРАВНИ "КАЛИАКРА" С "ЛИТЕКС"    
Спорт"Като изключим столичните грандове, в момента спортната база, с която разполага футболният отбор "Калиакра", се доближава до тази на отбора в Ловеч", каза главният мениджър на "Калиакра" Велислав Вуцов на среща с независимия кандидат за кмет на Каварна Цонко Цонев по време на редовната тренировка на футболистите.

"Общината ще продължава да съдейства за развитието на спорта като цяло. Тази година футболен отбор в Б група, догодина - в А група", пожела кандидатът за втори кметски мандат Цонев. Неговото желание е "Калиакра" да се представя добре, защото когато отборът бие, всички каварненци се радват.
"С всеки изминал ден клубът върви към прогрес. Всичко това изцяло се дължи на Цонко Цонев. Той не е нито президент на клуба, нито някакво официално лице в отбора, и всичко това, което направи за футбола в Каварна, няма да си го носи вкъщи, а е за целия град. Пожелавам си да видим "Калиакра" в "А" група, за да зарадваме Цонко Цонев и да завършим идеята му", каза още Вили Вуцов.
"Бях в Каварна преди четири години. Базата представляваше 1 сграда и две врати, трева нямаше. Преди една година Цонко ме покани да работя. Казах му, че ако на стадиона е същото, няма да стане. Дойдох, видях, и останах", каза старши наставникът на "Калиакра" Тони Здравков.
"Самият факт, че на нашия стадион се проведоха европейски квалифакиции по футбол, означава много. Пускането на осветлението е въпрос на дни. Предстои изграждането на помощно игрище с изкуствена настилка, което ще привлече много деца към футбола", каза независимият кандидат за кмет на Каварна Цонко Цонев.

 

 


Сходни връзки

ВИЛИ ВУЦОВ СРАВНИ "КАЛИАКРА" С "ЛИТЕКС" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди