изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:21 EEST
ЦСКА отпадна от Купата на УЕФА с гол в 96-та минута    
НовиниСофия. ЦСКА бе на секунди от класиране в груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА. “Червените” имаха преднина от един гол и допуснаха изравняване в 96-ата минута (1:1), което се оказа фатално за амбициите им.

След нулевата първа част ЦСКА излезе напред в резултата в 65-ата минута, когато се разписа Неи. Бразилецът изпълни перфектно 11-метров наказателен удар, отсъден за нарушение срещу Велизар Димитров и изведе отбора напред в резултата. В 75-ата минута на терена се появи Удоджи, който успя само за 11 минути да си изпроси два глупави жълти картона и остави “армейците” с човек по-малко на терена във важните заключителни минути. В 96-ата минута резервата Жиняк се възползва от дълго извеждащо подаване и с глава уби надеждите на ЦСКА за участие в Европа. Така след 0:0 в първия мач и 1:1 на реванша в София, ЦСКА е аут от европейските клубни турнири за тази година.
focus-news.net
 


Сходни връзки

ЦСКА отпадна от Купата на УЕФА с гол в 96-та минута | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди