изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 21:29 EEST
ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В КАВАРНА СА КАТО ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ    
Политика"Детски учителки от други области искат да дойдат на обмяна на опит в Каварна, за да видят на място какво се е случило за четири години с нашите детски градини", каза директорката на ЦДГ "Детелина" Мима Стойчева пред кандидата за втори мандат кмет на Каварна Цонко Цонев, на среща с колектива на учебното заведение. На 15 септември президентът Георги Първанов откри учебната година в Каварна и посети ЦДГ "Детелина". "Тази детска градина е като четиризвезден хотел", каза тогава държавният глава.

ЦДГ "Детелина" е най-голямата на територията на община Каварна. Сградата е с два корпуса на три етажа. В забавачницата учат над 200 деца в десет групи. Наскоро предстои разкриването на още една група. За малчуганите в "Детелина" е осигурен истински лукс. Освен светли и просторни стаи с ламиниран паркет, телевизори и DVD, децата разполагат с истинска "стая за развлечение" и модерен физкултурен салон. "Четири години съм идвал постоянно тук. Каквото сте поискали, съм ви го осигурил", каза кандидатът за втори кметски мандат Цонко Цонев. Той заяви, че и през следващия мандат ще продължава да налага ноу хау в образованието и възпитанието на децата на Каварна. "Независимо, че цените на хранителните продукти се увеличават непрекъснато, таксата, която плащат родителите в детските градини, няма да поскъпне. Ние сме богата община и можем да си позволим да поемем разликата", каза още Цонко Цонев. Пред колектива на ЦДГ "Детелина" той потвърди за пореден път, че община Каварна ще отделя средства за квалификация и преквалификация на учителите, както и че ще съдейства на всички детски градини за съвместни проекти с партньори от европейските страни.
Предизборен щаб на независимия кмет на Каварна Цонко Цонев
 


Сходни връзки

ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В КАВАРНА СА КАТО ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди