изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:21 EEST
ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА СЕ ЗАПОЗНА С ПРОИЗВОДСТВОТО И КОЛЕКТИВА НА "МЕБЕЛ СТИЛ"    
НовиниКметът и кандидат за втори мандат Детелина Николова вчера бе гост на един от сериозните местни инвеститори - мебелната компания "Мебел стил". Тя посети изложбения комплекс и производствените мощности на дружеството, които се простират на около 20 000 кв. м. Домакин бе собственикът и управител на дружеството Стоян Стоянов.

 Д. Николова бе придружена от кандидати за общински съветници от ГЕРБ и ДСБ.
Стоян Стоянов запозна гостите с предлаганата продукция на фирмата с марката TEDIVA, която е търсена в цялата страна. Той обясни, че напоследък фирмата акцентира върху възможностите за рециклиране на някои от основните материали в производството като дърво, вата, дунапрен. Детелина Николова разговаря с работници в цеховете на фирмата. По-късно кметът и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и ДСБ се срещнаха с колектива на "Мебел стил". Работещите във фирмата поискаха да имат тротоар в района на завода, както и да се подобри осветлението на района. Обсъден бе и проблемът с бездомните кучета в общината.
Д. Николова обеща в следващия си мандат тротоарът да стане факт в кратки срокове. Тя запозна присъстващите с акцентите от програмата си за управление на общината през следващите 4 години. Колективът на "Мебел стил" изпрати кмета с красив букет от сини гербери като символ за общата подкрепа на ГЕРБ и ДСБ..

 


Сходни връзки

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА СЕ ЗАПОЗНА С ПРОИЗВОДСТВОТО И КОЛЕКТИВА НА "МЕБЕЛ СТИЛ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди