изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:59 EEST
ГЕРБ ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ В ОБЩИНА КАВАРНА    
Политика

Във вторник вечерта ГЕРБ откри предизборната си кампания в община Каварна със самочувствието, че подкрепеният от партията независим кандидат за кмет Цонко Цонев е знаме на кметските избори в държавата - комплиментът е на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.



Ц. Цонев бе първият "гербер" в сдружението "Граждани за европейско развитие на България", а впоследствие стана сигурната кандидатура за кмет, зад която застанаха множество партии от целия политически спектър.

Лидерът на общинската организация на ГЕРБ в Каварна Росен Димов представи на събралите се членове и симпатизанти на партията листата за общински съветници, сред които са имена на доказали се професионалисти в бизнеса, можещи и уважавани от каварненци личности. Всички те са подписали декларации, с които носят отговорността да не изменят на избирателите си и да работят в интерес на всички жители на общината. Гости на проявата бяха кметът Цонко Цонев, членовете на областното ръководство на ГЕРБ Димитър Дуков и Живко Мартинов.

Общинският лидер на "герберите" в Добрич Ж. Мартинов поздрави присъстващите и в кратко слово изрази целите на ГЕРБ за местните избори - най-успяващата и най-млада партия да ги спечели и да гарантира открито управление и непремирима борба с корупцията чрез своите представители в местната власт. Той изрази изключителната подкрепа на ГЕРБ за втория мандат на най-успяващия кмет в страната, както и увереността на "герберите", че под негово ръководство Каварна ще продължи да се развива с ускорени темпове и да бъде модел за европейска политика на Балканите.

Кандидатът за втори мандат и сегашен кмет на Каварна Ц. Цонев бе традиционно кратък в изявлението си и спечели отново симпатиите на присъстващите в залата с твърдата си позиция Каварна да се  развива в интерес на жителите си и с изключителната тяхна подкрепа. 

Среща завърши със стилен концерт на местни таланти.

На местните избори за общински съветници и за кметове на села каварненци ще гласуват с № 12 в бюлетината, а за кмет на общината - с № 23.

НДТ

 


Сходни връзки

ГЕРБ ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ В ОБЩИНА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.31 секунди