изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:40 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДОБРУДЖАНСКИЯТ ТЕХНОЛОГИЧЕН КОЛЕЖ Е В СТАЧНА ГОТОВНОСТ    
ЛюбопитноВ редакцията на НДТ бяха донесени искания на колектива на Добруджански технологичен колеж към Техническия университет във Варна, които са подкрепени от протокол, подписан от 101 души. Инициативен комитет е поканил ректора на университета, за да се запознае с проблемите на колежа, но той не уважил поканата на добруджанци. Затова колективът на колежа е провел събрание, на което е гласувана декларация с конкретни искания. Ако в 7-дневен срок тези искания не бъдат изпълнени, то колективът преминава към ефективни стачни действия.

КРАДЦИ ОБРАХА 10 ДКА ЛОЗЕ

С реколтата си от 10 дка лозови насаждения се простил каварненец, съобщиха от полицията. Неизвестни крадци обрали около 6 т грозде, сорт "Мускат отонел". Кражбата била извършена в периода от 22 септември до 10 октомври. Според винари от откраднатото можело да се произведе около 4 т вино. Като се сметне, че литър наливно вино върви по 1000 лв., то загубата на каварненеца възлиза на над 4 млн. лв.
НДТ - 14 октомври 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДОБРУДЖАНСКИЯТ ТЕХНОЛОГИЧЕН КОЛЕЖ Е В СТАЧНА ГОТОВНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди