изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:09 EEST
ОТКРИХА НОВОРОДЕНО БЕЗ ГЛАВА В КОНТЕЙНЕР ЗА СМЕТ    
Ред и сигурностСигнал, че в контейнер за смет по ул. "Варненска" в Балчик е открит труп на новородено, е постъпил на 15 октомври около 17 часа в РПУ-Балчик, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

При последвалия незабавен оглед от служителите на полицията подаденият сигнал се потвърдил. Трупът на новороденото дете е изпратен за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич.
Телцето е на момченце, научи НДТ. Според отлично информирали когато полицаите пристигнали на място липсвала главичката му. Новороденото било открито от клошаря Й. К. Той го намерил два дни преди да подаде сигнала, докато ровел в контейнера. Тогава бебето било с глава. Според лекари от Съдебна медицина момченцето е било доносено и живородено. Не е ясно къде е главичката му, казаха запознати за НДТ.
Служители на РПУ Балчик провеждат активни оперативно-издирвателни мероприятия за изясняване обстоятелствата около случая и установяване извършителя на деянието. По случая е образувано досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

ОТКРИХА НОВОРОДЕНО БЕЗ ГЛАВА В КОНТЕЙНЕР ЗА СМЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди