изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:27 EEST
БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА "ВАЛЯТ" В ЩАБА НА ЕНЧО МАЛЕВ    
Политика"Благодарим ви, г-н Малев! Вашата благотворителност е пословична!" - пишат признателни съграждани до кандидата на "Обединена десница за Добрич"

Много преди да влезе в политиката и много преди да реши да се кандидатира за кмет, Енчо Малев е съпричастен към проблемите и болките на добричлии. Хората са възхитени от бързата реакция и светкавичната му намеса за осигуряване на макар и минимален комфорт, за изключителното уважение към представителите на третата възраст, за социално слабите, за непрестанните грижи за децата от детските ясли и градини в Добрич.
Ето какво ни пишат например от клуб "Калинка Вълчева":
"Уважаеми г-н Малев, останахме възхитени от срещата с вас миналата седмица, от топлото и човешко отношение към нас. Вие ни нарекохте "наши майки и бащи". Почувствахме, че не сме забравени. Впечатли ни вашата програма по отношение на благоустрояването, а също и в социалната сфера.
Изключително сме ви благодарни за грижите, които полагате за някои по- прости наглед неща, които за нас са от голямо значение. Например, споделихме с вас проблема си за поддръжката на клубовете, и това, че се нуждаем от столове за нашия клуб. Още на 15-ата минута двата клуба "Димят" и "Калинка Вълчева" се снабдиха с чисто нови столове. От клуб "Калинка Вълчева" сме ви признателни за жеста: дарение на средства, с които закупихме плат за народни носии, тъй необходими за нашите певици, представящи Добрич в цялата страна.
От все сърце ви желаем здраве и успех в кметската надпревара! Ние сме с вас и целия ви екип. Убедихме се всички присъстващи, че можете да ръководите със замах и държите на думата си."
Не по- малка бе радостта и благодарността и на възрастните ни съграждани от клуб "Брацигово", както и на живеещите в района на Дунавите, когато получиха дарения телевизори от кандидата за кмет.
Наред с възрастните хора, топли благодарствени думи към г-н Енчо Малев изразиха ръководствата на Детска ясла №6 и ЦДГ №27 във връзка с проявената щедрост и закупуване на вещи, необходими за комфорта на малчуганите. А ремонтът, който се извършва в момента на осветителните тела в района, ще направи детските заведения да грейнат!
Това са малка част от топлите думи, които Енчо Малев получава от наши съграждани. Той е известен в Добрич с благотворителната си дейност, която възлиза на хиляди левове вече години наред, много преди да влезе в политиката и много преди да реши да се кандидатира за кмет. А това е много по- ценен показател за ЧОВЕКА и мерило за неговите добри дела и намерения, отколкото всякакви популистки действия по време на избори, с които ни засипват повечето претенденти за кметския стол в Добрич.
Платена публикация
 


Сходни връзки

БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА "ВАЛЯТ" В ЩАБА НА ЕНЧО МАЛЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди