изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:55 EEST
СТОЙКА ПЕТРОВА Е НА КРАЧКА ОТ МЕДАЛ    
СпортПо пътя към медалите на Европейското първенство по бокс за жени, което се провежда в датския град Вейле, добричлийката Стойка Петрова елиминира на осминафиналите румънката Лоредана Драгулин.

Новината за НДТ съобщи президентът на боксов клуб “Добрич” Добри Йорданов. На четвъртфиналите в кат. до 54 кг тя ще кръстоса ръкавици с англичанката Никола Адамс. От северноевропейската държава добруджанката е заявила, че ще даде всичко от себе си, за да се класира за полуфиналите. Това ще й гарантира минимум бронзов медал. Историята показва, че на добричките боксьори им върви в град Вейле. През 1995 година Юлиян Строгов стана европейски вицешампион.

НДТ научи, че Светлана Каменова от боксов клуб “Добруджа”, която също участва в дамския еврошампионат, е допуснала поражение в кат. до 57 кг. Каменова беше отказана в първия рунд от рускинята Елена Горшкова.

Лош жребий изтегли и Милена Колева (52 кг). Тя загуби от световната вицешампионка и бивша европейска шампионка Виктория Руденко (Укр). Колева се представи достойно и загуби с 4:17.

Севда Асенова пък ще се бие директно на четвъртфинал днес. Тимът се води от националния селекционер и наставник на НСА Ефтим Левтеров и треньора от Русе Алексей Василев.

НДТ     

 


Сходни връзки

СТОЙКА ПЕТРОВА Е НА КРАЧКА ОТ МЕДАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди