изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:44 EEST
КАМЕН КИРОВ ОТ “НАШИЯТ ГРАД”: “ЩЕ ЖИВЕЯ И РАБОТЯ В ШАБЛА”    
ПолитикаНа изложбата на Павел Митков, представена от Движение “Нашият град“ - Шабла присъстваха много интересни и уважавани личности, между които учители от двете училища в общината, лекари, Духовият оркестър и танцовият състав към читалището, местни художници, и много хора от общината, които харесват живописта.



Камен Киров – кандидат за кмет, и кандидатите от листата за общински съветници от Движение “Нашият град“ заявиха, че развитието на културата, образованието и спорта в града ще е един от приоритетите по време на тяхното управление. По повод изфабрикуваните „писания“ в странното единично издание на вестниче на цена 0.00 лв. Камен Киров каза следното: „По време на избори се случват различни неща. Като например разпространяването на неверни слухове за кандидатите от различните листи. Бих желал да знаете, че аз съм тук, за да поискам вашето доверие и няма да ви излъжа, прехвърляйки отговорността на друг. Ще живея и ще работя в Шабла и за Шабла. Нямам намерение, нито моралното право да градя екип преди да съм получил мандат от вас. Не съм обещавал постове никому, включително и на г-н Костов. Ако бъда избран от вас, ще работя за приемането на общ Устройствен план на Общината, който ще внесе ред и ще повиши цената на земята. Собствениците ще знаят какво продават, а инвеститорите – какво купуват. Като кмет на община Шабла няма да допусна застрояването на плажа и на Дюните. Имам много познанства в реалния бизнес и вярвам, че контактите ми могат да бъдат от полза за общината. Не съм поемал ангажимент към инвеститори и не съм искал мними обещания. В подкрепа на хората от Движение “Нашият град“ Павел Митков, каза: "Изкуството е една първична емоция – то не трябва да бъде обмислено, а просто да бъде правено". Именно затова ви поднасям като един неподправен букет своята изложба в чест на Шабла с мотиви от нашето Черноморие и цветя. Заставам зад Камен Киров и неговата кауза. Кауза, чиято единствена цел е да защитава интересите на един–единствен град, в случая - Шабла“.

Предизборен щаб на Движение “Нашият град”

 

 


Сходни връзки

КАМЕН КИРОВ ОТ “НАШИЯТ ГРАД”: “ЩЕ ЖИВЕЯ И РАБОТЯ В ШАБЛА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.66 секунди