изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:22 EEST
ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА СЕ СРЕЩНА С АРМЕЙЦИ    
ПолитикаДетелина Николова успя за 4 години да направи онова, което предшествениците й мъже не успяха. Това каза представител на Съюза на ветераните от войните на среща в клуб “Армеец” с кмета и кандидат за втори мандат, издигнат от ПП ГЕРБ, Детелина Николова.

 В срещата участваха още членове на Дружеството на краеведите и на Съюза на офицерите и сержантите от резерва. Бе изразена благодарност към кмета за съдействието на организациите. Стана ясно, че през мандата на Детелина Николова бюджетът е увеличен двойно – от 18 милиона лева през 2003 г. на 38 милиона лева за тази година. Същественият принос за неговия ръст се дължи на средства по различни проекти и програми. Само 6 милиона лева са от местни данъци и такси. Д. Николова увери, че дори да се наложи да се отложат някои планирани по-дребни дейности, ще се направи необходимото в края на годината общината да няма задължения.

Кметът каза, че грижа на общината през следващия й мандат ще бъде социалните услуги да се увеличат като обхват и да се подобри качеството им. Сподели притеснението си, че в Добрич има 5400 инвалиди първа група, от които около 500 деца. Общината работи по програми “Социален асистент” и “Домашен асистент”, осигурени са възможности за рехабилитация, предстои да се закупят и нови автомобили, с които децата да бъдат транспортирани до Центъра за социална рехабилитация, каза още Д. Николова.

Предизборен щаб

 


Сходни връзки

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА СЕ СРЕЩНА С АРМЕЙЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди