изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:03 EEST
НИКОЛАЙ КАМОВ: ГЛАСУВАЙТЕ С 21 В БЮЛЕТИНАТА - ОЛИЦЕТВОРЯВА 21 ВЕК!    
НовиниЛидерът на ПД Социалдемократи Николай Камов призова добричлии да гласуват с 21 в интегралната бюлетина.

Това олицетворявало 21 век. Пред медиите народният представител сподели, че марката на политическо движение “Социалдемократи” е чиста – нито едно съмнение или скандал за корупция, нито един местен лидер не фигурира в листата за доносници. По тези два критерия за страната ни ПДС участва с много чиста марка на тези избори. Камов каза още, че неговите кандидати за кметове и за общински съветници нямат нужда от партия, за да бъдат нещо. Това са достойни и доказали се хора в живота.

Кандидатът за кмет на Добрич и първи в листата за общински съветници на ПД Социалдемократи Николай Николов призова за толерантна кампания до края на местните избори. Според него на някои от кандидатите за кметове не им издържат нервите. Ако е имало да казват нещо, е трябвало да го направят в началото на кампанията, а не да чакат последната седмица. Самият Николов е очаквал да има искри между щабовете, но призна, че се е надявал тази българска черта да е била отживяла. “Най-важното е, че ние не изневерихме на нас. За нас важното по време на кампанията бе да ни повярват в това, което ние предлагаме като програма и да разберат това, което ни отличава. Напоследък обаче думата заедно се използва от много  политически формации. В това няма лошо, но стига да е ясно какъв смисъл се влага в казаното”, каза Николов.

НДТ припомня, че ПД Социалдемократи първи откри своята предизборна кампания с мотото: “Да управляваме заедно”. НДТ

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ КАМОВ: ГЛАСУВАЙТЕ С 21 В БЮЛЕТИНАТА - ОЛИЦЕТВОРЯВА 21 ВЕК! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди