изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:47 EEST
“ДОБРУДЖА” ТРЪГВА ЗА КЪРДЖАЛИ    
СпортВ следобедните часове на днешния ден волейболистите на “Добруджа” направиха последната си тренировка преди втория турнир от първия етап на тазгодишното първенство на Националната волейболна лига.

С десетина души в групата утре отборът на Георги Василев се отправя към Кърджали, където в сряда, четвъртък и петък ще срещне съставите на “Пирин Балканстрой”, “Арда” и “Марек Юнион Ивкони”.

В южния град директно към отбора ще се присъедини новото попълнение на клуба Пламен Христов – младши, който е разпределител. Заради служебни ангажименти мачовете ще пропуснат Пламен Върбанов, Петър Пенев и Боян Боянов. “В предстоящите срещи ще дам шанс да се докажат и младите волейболисти, които по-рядко влязат в игра. Целта ни е да обиграем отбора преди срещите от следващата фаза на шампионата. Турнирът е протоколен, тъй като се знае, че “Пирин” и “Марек” ще бъдат първите два състава от групата, които са в първата шестица и другите отбори, които ще спорят за местата от втората половина на Лигата”, каза Георги Василев.

 


Сходни връзки

“ДОБРУДЖА” ТРЪГВА ЗА КЪРДЖАЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди