изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:12 EEST
Група TE и Преслава Пейчева записват съвместен проект    
Култура

Промененият състав на група ТЕ реши да започне съвместен проект с изпълнителката, стигнала до финалния кръг на първото издание на Music Idol – Преслава Пейчева. Сингълът „Тази вечер” скоро ще се появи в националния радио ефир, а видео клипът ще бъде готов в средата на ноември.



Българската група ТЕ вече е готова с първия си сингъл от предстоящия си проект. След настъпилите промени в състава на бандата, момчетата продължават своята дейност в екип – Ясен Велчев, Венко Поромански и Ивайло Звездомиров. Това е основното ядро на формацията към което се присъединява и Преслава Пейчева.


Дискографията на формираната през лятото на 2000 г. група включва два албума: дебютния „Местоимения”, издаден през 2001 г. и „Различен” (2003 г.), както и концертно DVD „ТЕ Unplugged” (2005 г.). Освен студийните си проекти музикантите са известни и с активна концертна дейност в страната, участия на международни сцени и фестивали.

Началото на съвместната творческа дейност между ТЕ и Преслава Пейчева е поставено с първия сингъл „Тази вечер”. Решението за това сътрудничество идва като резултат от случайна среща в звукозаписно студио, в което Преслава Пейчева записва. ТЕ са привлечени от идеята за съвместен проект, в който да я поканят като гост.

От следващата седмица почитателите на българската музика ще имат възможността да чуят песента „Тази вечер” в националния радио ефир.

Песента е дело на Ясен Велчев – композитор, текст – Александър Петров и аранжимент – ТЕ. В подготовка е и снимачния процес на видеото към ”Тази вечер”. За визуалната концепция и реализация е ангажиран творчески екип с режисьор Димитър Митов, а крайният резултат се очаква да бъде готов в средата на следващия месец.

Bulgarian Post

 


Сходни връзки

Група TE и Преслава Пейчева записват съвместен проект | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди