изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:04 EEST
ДВЕТЕ СПОРТНИ ЗАЛИ ЩЕ СЕ ГАЗИФИЦИРАТ    
СпортПредстои двете спортни зали "Добротица" и "Русалка" да бъдат газифицирани, съобщи кметът и кандидат за втори мандат от ПП ГЕРБ Детелина Николова при разговор с треньорите по лека атлетика. Софийска фирма е обжалвала пред Комисията за защита на конкуренцията решението за определяне на изпълнител на газификацията на зала "Добротица". За нея в бюджета на общината тази година са заложени 200 000 лева. Детелина Николова изрази надежда, че до месец проблемът ще бъде решен и ще бъде подписан договор. След зала "Добротица" ще се пристъпи към газификация и на зала "Русалка".

Според направен анализ 5 милиона лева са нужни за възстановяване на плувния басейн в Добрич. Изследвания на две чуждестранни фирми са показали, че това ще е нерентабилно. Затова вариант за възстановяване на басейна - изцяло или частично, ще се търси чрез оперативните програми на Европейския съюз. Пред тях ще се кандидатства и с проект за тартанова писта, за каквато настояват лекоатлетите, за да могат успешно да се подготвят и през летните месеци.
Предизборен щаб
 


Сходни връзки

ДВЕТЕ СПОРТНИ ЗАЛИ ЩЕ СЕ ГАЗИФИЦИРАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди