изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:13 EEST
И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СЕ КОМПЮТЪРИЗИРАТ    
НовиниОще десет детски градини от Добрич имат вече компютри. Това стана ясно на проведената среща на кмета и кандидат за втори мандат Детелина Николова с директорите на целодневните детски градини. Те получиха дискове с детски песнички. Водят се разговори с НАП - при подмяна на компютърните конфигурации на данъчното, част от техниката да се предостави на детските градини за обособяване на компютърни кътове или кабинети.

Във връзка с поставените от директорите проблеми, Детелина Николова обясни, че след осигуряване на видеозаснемане в училищата, ще се пристъпи към такова и в детските градини, с цел охрана.  Това ще стане след анализ. Такъв предстои да се извърши и, за да се прецени дали има потребност от целоседмична детска градина. Предстои да се обсъди възможността за целогодишна работа на детските градини, като се ангажират учители, които искат да работят и през отпуска си през лятото. Кандидатът за кмет от ГЕРБ изрази надежда, че до три години процесът на децентрализация ще позволи на делегирани бюджети, след училищата, да преминат и детските градини в Добрич.
Предизборен щаб
 


Сходни връзки

И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СЕ КОМПЮТЪРИЗИРАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди