изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:41 EEST
"ХОБИСКЛУБ" АПЛОДИРА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА    
НовиниВъзлагане на социалните услуги на неправителствени организации е една от задачите, залегнали в програмата за втория мандат на Детелина Николова като кмет на Добрич. Така тя още преди изборите спечели овациите на членовете на "ХобиСклуб", които именно това поискаха от следващия кмет. Председателят му Иван Тодоров връчи на кмета и кандидат за втори мандат от ПП ГЕРБ 10 настолни препоръки към градоначалника на Добрич.

И пожела в България вече да не се говори за хората с увреждания, а с тях. И макар членовете на сдружението да заявиха в началото на срещата, че няма да спестят критичния тон на кмета Детелина Николова, срещата бе преди всичко много полезна. Членовете на "ХобиСклуб" разбраха какво предстои да се прави в Добрич и чуха отговори на много от въпросите, които ги вълнуват. Кметът пък бе запознат с техни проблеми и идеи. В отговор на зададен въпрос Детелина Николова обясни, че в града вече са ремонтирани освен булевардите и много улици, а също и 3,7 километра тротоари. Тя зарадва присъстващите с намерението си да се възстановят чешмите в града. Една - в гробищния парк, вече може да се ползва. Предстои течаща вода за пиене да има и пред храм "Свети Георги" и в АЕМО "Старият Добрич". Ще гласувам за Вас, защото имате още много да правите за Добрич, каза Иван Тодоров. Членовете на "ХобиСклуб" предложиха на Детелина Николова да използва опита на столичния си колега Бойко Борисов и в Добрич бъде въведена програма "Асистент за независим живот".
Предизборен щаб
 


Сходни връзки

"ХОБИСКЛУБ" АПЛОДИРА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди