изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:49 EEST
РОМИ БЛОКИРАХА 5 СЕКЦИИ, ПОЛИЦИЯТА ГИ ГЛЕДА, ХОРАТА СЕ СТРУХВАТ ДА ГЛАСУВАТ    
НовиниТълпа от роми възпрепятства гласуването в петте секции в училище "Панайот Волов" в Добрич. Хората се страхуват да влязат да гласуват. Цялата улица пред входа на училището е блокирана с автомобили на роми, които крещят, че няма да глусават и обиждат кандидата за кмет на една политическа сила. Сред организаторите личат физиономии от т.нар. подземен ромски свят, свързване и с купуване на гласове.

Прави впечатление, че полицаите очевидно имат заповед да не допуснат робите в училището, но в същото време не разтурят "протеста" и практически блокадата продължава. Много хора обвиняват ръководството на полицията в Добрич в това, че по време на учителските протести учителите са били вкавани в екскорт от полицаи, коита се грижели да не би учителите да затруднят движението в Добрич. В същото време в момента от 2 часа движението не е затруднено, то просто е преустановено. Освен това е затруднено и заплашено упражняването на конституционното право на глас в тези пет секции. Ако някой ром тръгне да влиза в училището, той бива освиркан, заплашван да не гласува. Очевидно е, че ромите са подкрепяни от една политическа сила и ползват снизхождението на добричката полиция. Затова в коридорите на учиилщето вече се вдигат гласове всички български граждани в Добрич да излязат да гласуват, за да си изберат кмет, който да работи за интересите им.
 


Сходни връзки

РОМИ БЛОКИРАХА 5 СЕКЦИИ, ПОЛИЦИЯТА ГИ ГЛЕДА, ХОРАТА СЕ СТРУХВАТ ДА ГЛАСУВАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди