изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:39 EEST
ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА ОИК В ДОБРИЧ ТВЪРДИ, ЧЕ В ИЗБОРНИЯ ДЕН ВСИЧКО Е СПОКОЙНО, НО НЕ Е    
НовиниПо Дарик радио председателката на ОИК Йорданка Мишева твърди, че в началото на изборния ден в Добрич всичко е спокойно. Истината е, че това е лъжа. В момента продължава блокадата на избирателните секции в училище "П.Волов", където все по-голяма група от роми скандира срещу изборите и е блокирала цялата улица пред входа на училището, където има 5 секции.  Полицията нищо не прави, за да спре крясъците на хора, организирани от личности, които са известни и на самата полиция с незаконните си дейности.

По ромски обичай на предна линия има няколко жени, които постоянно крещят срещу кандидат за кмет, а организаторите са на заден план, до тях са офицери от полицията.  Редовите полицаи се възмущават от ставащото, но нямат заповед да разпръснат незаконния протест. Председателката на комисията би могла да отиде до училище "П. Волов" и лично не само да се запознае, но и да поиска от полицията да осигури свободен достъп на гражданите до секциите. Освен това да осигури свободен докстъп и на ромите, които искат да гласуват. В момента те са заплашвани и освирквани от събралата се тълпа.

Предизборен щаб на ГЕРБ

 


Сходни връзки

ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА ОИК В ДОБРИЧ ТВЪРДИ, ЧЕ В ИЗБОРНИЯ ДЕН ВСИЧКО Е СПОКОЙНО, НО НЕ Е | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди