изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:13 EEST
НАШЕНКА Е СРЕД ФАВОРИТКИТЕ ЗА НАЙ-КРАСИВА ЖЕНА В ЛАС ВЕГАС    
НовиниУспехът й зависи и от нас, тъй като гласуването е по Интернет

Красивата българка Мария Радева е сред осемте фаворитки за титлата от конкурса за най-красива жена в Лас Вегас. Конкурсът се провежда от няколко седмици. На първия етап от около 400 момичета са отсяти двайсетте най-красиви. След явяване на подиум и по преценка на публика и жури са избрани 15. На следващ тур са отпаднали още седем от тях. От една седмица за останалите осем красавици вече може да се гласува по Интернет. Така, според броя на гласовете, всяка седмица една ще отпада. Оцелялата с най-голям брой електронни гласове ще спечели титлата. Конкурсът ще организира от издание в Лас Вегас. Гласуването може да става само през уикендите - от 18 часа в петък до 10 часа в понеделник, каза за НДТ бащата на Мария - ректорът на Международния колеж "Албена" в Добрич доц. Тодор Радев. Той поясни, че от един компютър може да се гласува само веднъж. 
Мария е дъщеря на Тодор и Ева Радеви. Майката на красавицата е адвокат, основател и председател на Националната асоциация "Инициатива местно самоуправление". Преди шест години Мария е завършила Първа немска гимназия в София. Тогава семейството на губернатора на щата Невада Боб Милър поканило да отиде да живее при тях и да учи в университета на Невада, макар момичето да било прието да учи в университет в Германия. В университета "Невада" в Лас Вегас Мария е завършила бакалавърската степен за 2,5 вместо за 4 години. На връчването на дипломите измежду около 4 хиляди студенти отличили трима. Един от тях била Мария. След това завършила магистърска степен по бизнесадминистрация. В момента се занимава със собствени бизнес, изкарала е курсове за търговия с недвижими имоти, участва в промоции.Омъжена е в САЩ, а семейството на Боб Милър я приема като своя дъщеря наред с трите си деца.
Всички можем да подкрепим красивата българка и да гласуваме всеки уикенд докато тя спечели титлата за най-красива млада жена. Тя се състезава с шест американки.
Адресът, н акойто може да се гласува, е www.lvrj.com/poll
 


Сходни връзки

НАШЕНКА Е СРЕД ФАВОРИТКИТЕ ЗА НАЙ-КРАСИВА ЖЕНА В ЛАС ВЕГАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди