изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 НОЕМВРИ /видео/    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 9 НОЕМВРИ



ОВЕН - Любовта ви изпълва с енергия и добри мисли. Днес сте проводници на позитивни послания и нищо чудно, че на човек му е приятно в компанията ви. Раздавайте се и не се жалете.

ТЕЛЕЦ - Ставащото е показателно и ако сте проникновени, ще разчетете знаците на съдбата. Взели сте присърце служебните проблеми и решаването им е от първостепенна важност за вас.

БЛИЗНАЦИ - Възможна среща с роднини ще ви натовари, но ще побързате да се освободите от тази компания. Ако ви се наложи да изпълвате ангажимент, който не сте предвидили, не се отегчавайте.

РАК - Упоритостта ви ще ви изведе до пълен успех. Някои ще пътуват по работа или за развлечение. Въпреки умората, ще има какво да ви зарадва и на какво да се насладите след динамичния си ден.

ЛЪВ - Нищо даром няма да получите, но не загърбвайте хората, които ви помагат безусловно, с такива като тях трябва да се обвързвате. На дамите им предстои вълнуващо преживяване.

ДЕВА - Ще получите информация, с чиято помощ ще ускорите постигането на целите си. Пред вас ще се отвори прозорец от възможности и не ви остава друго освен да работите по реализацията им.

ВЕЗНИ - Настроението ви ще се повиши след мирното решаване на твърде сериозен домашен проблем. Очакваната буря, за която само вие имате вина, днес ви се разминава твърде безнаказано.

СКОРПИОН - С доброто си сърце ще привличате вниманието на околните и те ще ви демонстрират уважението си. В предстоящите делови срещи и контакти с различни хора ще наложите вижданията си.

СТРЕЛЕЦ - В интимната сфера ще се радвате на разбирателство и приятни емоции. С партньора си ще обсъждате бъдещи планове и заедно ще пристъпите към осъществяването им на практика.

КОЗИРОГ - Ако ви предстоят изяви, не показвайте притесненията си пред твърде широката публика. В голямата си част от случаите те се приемат като неувереност и недостатък на вашия характер.

ВОДОЛЕЙ - Волята ви да успеете ще ви помогне да се овладеете и да дадете най-доброто от себе си, приключвайки задачата си. Възможни са здравословни неразположения. Не се самолекувайте.

РИБИ - Работата в колектив ще се толерира и ще имате своите добри постижения. Настроението ви ще се повлияе от другите, но не в лошия смисъл. Материални придобивки ще ви зарадват.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 НОЕМВРИ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди