изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:25 EEST
ВТОРИЯТ ЕТАП НА ХАНДБАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО ЗАПОЧВА НА 17-и    
СпортРосен Колев от “Добруджа” остана начело на листата на голмайсторите в мъжката “А” хандбална група - независимо, че не взе участие в последния мач на отбора.

Той има 109 гола, докато вторият в таблицата - Тодор Илиев от ЦСКА, е с 95. В ТОП 10 има още двама състезатели на добричкия клуб – Илиян Илиев е шести с 68 гола, а младежкият национал Венцислав Петров е осми с 59. 

Този уикенд са последните срещи от първия етап на елитната дивизия. Мачове имат само отборите на “Академик ТУ”, “Левски”, “Осъм” и “АСТИ' 91”, след което ще стане известно и крайното класиране. Първите пет отбора, които със сигурност са се класирали за финалната шестица, са “Шумен”, “Локомотив Металекс Билд”, “Добруджа”, “НСА”, “Хугадорс”. “Осъм” и “Академик” имат теоретична възможност да изместят ЦСКА от шестата позиция.

Следващият етап на шампионата ще започне на 17 ноември, обяви клубният бос на “Добруджа” Георги Андреев. До края на годината отборите от първата шестица ще се срещнат по веднъж, а след това  по три пъти. Така ще станат известни четирите състава, които ще се класират за плейофите. НДТ

 

 


Сходни връзки

ВТОРИЯТ ЕТАП НА ХАНДБАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО ЗАПОЧВА НА 17-и | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди