изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:13 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
НовиниЦИВИЛЕН ПОЛИЦАЙ СТРЕЛЯ СРЕЩУ ГРАЖДАНИ
Цивилен полицай простреля в ранните часове на съботния ден 39-годишния шлосер в маслодобивния комбинат "Калиакра" Велико Великов, научи НДТ. Около 4 часа сутринта на 8 ноември в "Бърза помощ" бил получен сигнал за нуждаещ се от неотложна медицинска помощ човек. В болницата било установено, че приетият в интензивното отделение има две огнестрелни рани в десния крак - в стъпалото и в подбедрицата, както и две счупвания.

АНГЛИЧАНИ ТЪРСЯТ 50 000 ДЕКАРА ЗЕМЯ В ДОБРИЧКО

Добруджанска земя ще бъде изследвана в Англия за плодородните й качества. При положителен резултат смесеното българо-английско дружество "Софрон Холдингс" е готово да инвестира средства в селското стопанство в Добричко. Това стана ясно след посещението на представителите на дружеството и срещата им с кмета на селската община Петко Петков и зам.-кмета на Добрич Тошко Стоев. Посещението на британците е проучвателно и е свързано с пазара на земя у нас. В житницата на България англичаните били готови да наемат 50 000 декара земя под наем, а по-късно евентуално и да я закупят.
НДТ - 10.11.1997 г.  

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди