изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:07 EEST
"ШЕЛЕ" Е ГОТОВА ЗА ЗИМАТА    
ОбществоСнегопочистващата фирма "Шеле" е готова за работа при зимни условия, съобщи за НДТ управителят й Григор Алексиев. Фирмата разполага с 500 тона готова смет от сол и пясък.

Очаква се днес да пристигнат още 40 тона сол. В момента машините на "Шеле" са ангажирани в обирането на листата, които тази година паднаха наведнъж и доста по-рано.
През тази седмица започва оборудването на колите на фирмата със снегорини и пясъкоразпръсвачи. От 15 ноември автомобилите преминават на денонощен режим на работа - по всяко време на денонощието шофьорите ще са готови да излязат. За целта колите ще домуват при тях. Нашата задача е първо да осигурим масовия градски транспорт, а след това да влезем в малките улички, обясни Григор Алексиев.
Зимното поддържане на Добрич ще бъде тема на среща днес между управителя на "Шеле" и зам.-кмета на Добрич арх. Пламен Ганчев. Григор Алексиев обясни, че най-проблемната улица в областния град е "Отец Паисий". За нея има договорка с общината и КАТ при нужда движението да бъде спирано за час, за да бъде почиствана. Другата договорка е когато работят снегорините всички светофари в Добрич да светят жълто. НДТ

 


Сходни връзки

"ШЕЛЕ" Е ГОТОВА ЗА ЗИМАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди