изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:31 EEST
ОТЛОЖИХА ПРОЦЕСА СРЕЩУ РУМЯНА ГЕОРГИЕВА    
Ред и сигурност

Окръжният съд в Добрич отложи делото срещу Румяна Георгиева, срещу която има повдигнато обвинение, че се опитала да убие бившия си съпруг Стамен Савов. На подсъдимата скамейка са още Ивелина Иванова, Данаил Илчев и Георги Николов.



Процесът бе отсрочен за 3 декември, след като в съдебната зала не се яви Георги Николов. Неговата мярка за неотклонение бе променена  в “Задържане под стража”, след като досега бе на свобода срещу парична гаранция от 300 лева.

През май миналата година Румяна Георгиева получи 8 години затвор от Окръжния съд в Добрич. Тя бе призната за виновна, че се опитала да отрови съпруга си Стамен Савов, като сипвала стрити татулови семена в ампулите от антибиотик, с които той се лекувал. След това подсъдимата се добрала до двама младежи, които - с посредничеството на своя позната, наела да застрелят мъжът й. Те взели парите, но не изпълнили поръчката.

Процесът бе върнат от Апелативния съд във Варна за преразглеждане, след като бе констатирано противоречие в две от изготвените съдебни експертизи за престъплението. НДТ

 


Сходни връзки

ОТЛОЖИХА ПРОЦЕСА СРЕЩУ РУМЯНА ГЕОРГИЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди