изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:31 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностЖЕНА от Добрич е била ограбена на 12 ноември, съобщиха от областна дирекция "Полиция". Сигнал за грабежа е подаден в Първо РПУ около 17.45 часа.

 Жената била нападната от неизвестен в района на ЖК "Христо Ботев". Мъжът й издърпал дамската чанта от ръцете и изчезнал в неизвестна посока. В чантата имало документи, лични вещи и около 400 лева. Извършителят на грабежа се издирва, образувано е досъдебно производство.
ДОСЪДЕБНО производство е образувано и във връзка с разбития офис на ГЕРБ на община Добричка. Както НДТ писа, неизвестни взломили вратата в понеделник - докато се провеждаше първата учредителна сесия на новия Общински съвет, и задигнали видеокамера и две папки с документи. Местопроизшествието е посетено от дежурно-следствена оперативна група. Служители на Първо РПУ провеждат оперативно-издирвателни мероприятия за установяване и задържане на извършителите на престъпното деяние.
11 КАТАСТРОФИ са станали на територията на Добричка област през предходното денонощия. При тях са нанесени щети по автомобилите. Ранени няма. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди