изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:24 EEST
ПРОВЕРЕТЕ СМЕТКАТА СИ ЗА ИЗРАЗХОДВАНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ    
Икономика

През месец март Е.ОН България въведе възможност за проверка на сметка за консумирана електроенергия на Интернет страницата на компанията. До този момент клиентите се информираха за задълженията си на единния телефонен номер 0700 161 61 чрез връзка с оператор и чрез автоматичната опция за проверка на сметка. Услугата „Онлайн проверка на сметка” е обект на особен интерес от страна на клиентите и средно около 70 хиляди посетители месечно се възползват от нея.



 На адрес  www.eon-bulgaria.com, от стартовата страница има директна връзка към услугата, където след въвеждане на клиентски номер, се отваря прозорец с информация за дължимата сума.

От въвеждането на услугата „Проверка на сметка за консумирана електроенергия”, компанията поетапно разширяваше нейните възможностите, за да бъде тя достъпна за максимален брой клиенти. Предвид големия интерес, специалистите на компанията ще продължат и занапред да развиват услугата, така че клиентите да получават пълна и актуална информация.

 


Сходни връзки

ПРОВЕРЕТЕ СМЕТКАТА СИ ЗА ИЗРАЗХОДВАНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди