изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:58 EEST
ДОБРУДЖАНСКИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ЗАМЕНИХА ЗА НОВА ГОДИНА ОСТРОВИТЕ С АЛПИТЕ    
НовиниМного заможни добричлии и семействата им ще посрещнат 2008 г. в хотела на "Албена" в Швейцария

Най-модното място за посрещане на Нова година за бизнесмените от Добричка област се оказват Алпите. От офиса на "Албена тур" в Добрич, където предни години записваха местните фирмаджии и арендатори да посрещат празниците на топли острови, съобщиха, че най-много записвания имат за хотел "Де Маск", който е собственост на  "Албена" в курорта Анзер в Швейцария. За периода от 22 декември до 31 март цената за нощувка, закуска и вечеря е 55 евро на човек за ден в двойна стая на база полупансион, а за единична стая - 70 евро. Коледната вечеря оскъпява престоя с 15 евро на човек, а Новогодишната - с 20 евро, като не са включени напитките.
Курортът Анзер се намира над река Рона в сърцето на Вале - един от най-красивите швейцарски кантони, на 1500 м над морското равнище и на 179 км от Женева. Дванадесет планински върха, високи над 4000 м, обграждат Анзер. На 15 километра е и известният курорт Кранс Монтана с 200 км ски-писти и прекрасни вили на известни личности от цял свят.
Хотел "Де Маск" се намира на самия централен площад на Анзер. Комплексът разполага с 90 легла, ресторант със 100 места (бюфет и а-ла-карт с интернационална и българска кухня), бар с 20 седящи места, лоби с камина, открит и закрит паркинг. Около Анзер са разположени 40 км ски- и сноуборд-писти на височина от 1500 до 2500 метра и над 10 лифта. Кабинковата въжена линия се намира на 350 м от хотела.
Предлагат се три възможности за пътуване - със собствен транспорт, със самолет до Милано и от там жп-трансфер по поречието на река Рона, както и пътуване с автобус до Анзер, което излиза най-евтино - 340 лева. Добруджанските бизнесмени предпочитали да пътуват със самолет. Засега групите, които са се записали за швейцарския хотел, ще празнуват там Нова година.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНСКИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ЗАМЕНИХА ЗА НОВА ГОДИНА ОСТРОВИТЕ С АЛПИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.28 секунди