изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:26 EEST
СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ МОДЕРНИЗИРА БАЗАТА СИ    
СпортСпортното училище в Добрич е спечелило проект за модернизиране на учебната база. Той е финансиран от Министерството на образованието и е на стойност близо 60 000 евро. По него се предвижда до Коледа класните стаи да бъдат обзаведени с нови маси, бюра и столове.

По друг проект към образователното министерството учебното заведение изгражда в момента в своя двор игрище с изкуствена настилка. То ще бъде готово до 6 декември и на него учениците ще играят тенис на корт, волейбол, хандбал и футбол на малки вратички. Проектът е на стойност 67 000 евро.

Припомняме, че през лятото бе направен ремонт на физкултурния салон, в който занимания водят състезателите по борба.

Директорката Стефка Караянева ни информира още, че ежемесечно училището ще издава спортен бюлетин с постиженията на своите възпитаници от състезания у нас и в чужбина. Медиите също щели да получават справочника. В самото училище се подготвят специални витрини, в които ще бъдат поставени спечелените купи. Във фоайето на школото ще има кът за знамената на Европейския съюз, България и на Спортното училище “Георги Стойков Раковски”. По друг проект съвсем скоро всички ученици ще получат плочка, която да сложат на синджирче. На нея ще бъде ликът на Г. Ст. Раковски. До Коледа новоприетите ученици ще получат своите спортни униформи. Екипите бяха въведени преди година и отличават представителите на това учебно заведение от всички други.  

На 5 декември група от 27 души ще замине за румънския град Констанца. Там нашите ще имат двустранни срещи по борба и вдигане на тежести с връстниците си от Спортното училище “Николае Ротару”. Спортният празник между двете учебни заведения ще бъде по случай Никулден и патронния празник на школото на съседите ни. НДТ 

 


Сходни връзки

СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ МОДЕРНИЗИРА БАЗАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди