изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 11:02 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
Новини


ГЕОРГИ МИШЕВ - С ПЪРВА НАГРАДА В КОНКУРС НА ИМЕТО НА ЙОВКОВ 

Писателят Георги Мишев стана носител на първа награда от Първия национален конкурс за разказ на името на Йордан Йовков, с творбата си "Поляната". Конкурсът е учреден от издателство "Сагитариус" - Добрич. Втора и трета награди са присъдени на Пенка Шопова и Красимир Коларов. Освен предварително обявените награди, издателят Огнян Борисов присъди и две поощрителни награди - на Лилия Влахийска и Стоян Цонев. 



ПРОСТИТУТКИ И СУТЕНЬОР - ПИПНАТИ С ФАЛШИВИ ПАСПОРТИ НА ГРАНИЦАТА Четири жрици на любовта и сутеньорът им са задържани на границата с фалшиви паспорти. От РДВР - Добрич съобщиха, че на 19 ноември около 12 часа на ГКПП Кардам е спрян за проверка автобус с варненска регистрация при влизане в страната. Проверката е установила, че четири циганки и пътуващият с тях мъж са с чужди документи, на които са залепени техни снимки. Те излезли от страната през септември и до прибирането им в страната били в Полша. Обяснили, че били в чужбина, за да печелят пари. НДТ - 21 ноември 1997 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.61 секунди