изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:15 EEST
ПЪРВА ЗАГУБА ЗА “ДОБРУДЖА”    
СпортПърва загуба във втората фаза на мъжкия хандбален шампионат допусна отборът на “Добруджа”. При гостуването си на НСА възпитаниците на Георги Андреев отстъпиха с 31:25 гола.

На почивката резултатът бе 17:9. Основната причина за поражението е дългият изморителен път до столицата. Добричлии пътуваха в деня на мача и излязоха изтощени срещу неудобния си съперник. За “жълто-зелените” отново се отличи Росен Колев, който с новите си осем гола вече е начело при голмайсторите в “А” група със 128 попадения. За домакините, които също имат апетити за място в тройката, с 8 гола се отличи Николай Миленов. В друг мач от кръга “Осъм” загуби у дома от “Шумен” с 23:34.  

Тази сряда “Добруджа” посреща “Хугадорс”, а в събота гостува на “Шумен”.

В същото време се разбра, че президентът на федерацията по хандбал Александър Евтимов неочаквано е подал оставка. Това е станало на редовното общо събрание на родната ни централа. Той е обяснил решението си с критиките към неговото управление през последните месеци.

"Не искам да бъда злодеят и лошото момче в българския хандбал - заявил Евтимов. - Макар че този спорт живна през последните три години и извоюва успехи, с които не можеше да се похвали цели 10 години. Редно е да си подам оставката, за да не бъда упрекван в авторитарно управление и да не ме обвиняват, че милея само за моя варненски клуб" - допълнил досегашният бос.

Александър Евтимов предложи за заместник банкера Емил Хърсев. Той бе избран единодушно от 42-мата членове, които присъстваха на общото събрание на стадион "Васил Левски". Бе гласуван и управителен съвет, в който - освен новия, влезе и старият президент. НДТ

 

 

 


Сходни връзки

ПЪРВА ЗАГУБА ЗА “ДОБРУДЖА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди