изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:35 EEST
Валентин Милтенов напусна НДСВ и парламентарната група на жълтата партия    
ПолитикаПазарджик. Валентин Милтенов напусна НДСВ и парламентарната група на жълтата партия. Това съобщи самият той за радио “Фокус”- Пазарджик.

Като причина за това Милтенов посочи сериозните междуособици и авторитарното управление в царската партия, които са “избуяли” особено силно по време на кампанията за местни избори. По думите му политиката в НДСВ е оставена на заден план, за сметка на идеята за печелене на власт и именно това е причина за провала на движението на последните избори.
По-рано днес Валентин Милтенов бе упрекнат от щаба на партията в Пазарджик за това, че съвсем умишлено е работил в ущърб на кампанията на жълтите в града, като е демонстрирал пълна липса на ангажимент към НДСВ. Според депутата обаче това е един от начините царската партия да оправдае големия си провал на местните избори. Милтенов заяви, че най-вероятно е щял да спечели повече гласове, ако се беше явил като независим или кандидат на друга политическа сила.
Мария МАРИНОВА
 


Сходни връзки

Валентин Милтенов напусна НДСВ и парламентарната група на жълтата партия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди