изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:42 EEST
СКАНДАЛИ ТРЕСАТ "ДОРОСТОЛ 2003" ПРЕДИ БИТКАТА С "ДОБРУДЖА"    
Спорт

В лагера на домакините от "Доростол 2003" цари напрежение преди неделното дерби. Неуредиците в съблекалнята на силистренци ескалираха след последното гостуване на „Спортист” (Генерал Тошево), загубено с 0:2 в изминалия кръг.



По-възрастните в тима са реагирали остро на грешките на по-младите играчи, които са довели до тази загуба. Отборът провежда в непълен състав подготовката си за срещата. Голяма част от юношите пропускаха тренировки през седмицата по незнайни причини, дори и за старши треньора на "Доростол 2003" Георги Ташев.

Срещата пропуска младият халф Димитър Драганов, който е наказан за натрупани жълти картони. Участието на опитния полузащитник Ивайло Желязков отново е под въпрос. Той напоследък се е отдал на волейбола. ВК ”Елит” (Силистра), в който играе Желязков, в същия ден играе среща от осмия кръг на Регионалния шампионат в Нови Пазар с „Бургас”.

Левият бек Мирослав Начев се завръща след изтърпяно наказание от една среща.

Старши треньорът Георги Ташев е недоволен от невъзможността да работи с всички свои играчи. „Очакваме двубоя с надеждата да изиграем един добър мач. Гостува ни лидерът в класирането и подхождаме с респект, но няма лесно да се предадем” - сподели още наставникът на силистренци. Местните фенове са ентусиазирани преди дербито с „Добруджа”. Силистренските запалянковци са подготвили собственоръчно афиши преди срещата, които разлепят из града, с цел да привлекат повече публика на стадиона. НДТ

 

 


Сходни връзки

СКАНДАЛИ ТРЕСАТ "ДОРОСТОЛ 2003" ПРЕДИ БИТКАТА С "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди