изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:38 EEST
Manowar: Оставаме завинаги в Каварна    
КултураManowar решиха да се преселят в Каварна. Според кмета на града Цонко Цонев в момента групата оглежда подходящи терени, където да създаде свое звукозаписно студио. Там ще бъдат правени новите парчета на бандата и на други изпълнители.  Очаква се суперзвездите на хеви метъла да си купят и апартаменти в нов луксозен комплекс.

"Догодина се връщаме в Каварна с още по-голямо шоу. Очаквайте ни на 5 юли", каза лидерът на групата Джоу ДиМайо при представянето на новото DVD на бандата в София.

"Калиакра рок фест" ще е още по-зашеметяващ и ще се превърне в един от най-големите и значими фестивали в света", обеща басистът и основател на бандата.

"Билетът за всичките фестивални вечери ще е с голяма отстъпка. Ще струва само 90 лв. А първите 500 души ще получат като подарък и това уникално DVD", допълни шефът на "Жокер медиа" Ованес Мелик-Пашаев.

В диска са включени незабравими моменти от престоя на Manowar у нас, от вихреното им шоу на стадион "Калиакра" и от невероятното им изпълнение на българския национален химн.

"Показахме го на много колеги. Не могат да повярват, че на света има толкова ентусиазирана и добра публика", каза вокалистът Ерик Адамс. Той и Джоуи обещаха да се върнат в Каварна на 31 декември. Тогава в града ще бъде открит блок, на чиято стена е изрисуван гигантският лик на басиста.

standartnews.com

MANOWAR ПУСНАХА В ПРОДАЖБА MP3-ОЙКА С БЪЛГАРСКИЯ ХИМН

ДВАМА ОТИВАТ В ГЕРМАНИЯ НА РАЗНОСКИ НА MANOWAR

РОК ВЕЛИЧИЯ ПОСРЕЩА НА НОВА ГОДИНА КАВАРНА

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА КАВАРНЕНСКА СЦЕНА - КРАЛЕТЕ НА ХЕВИ МЕТЪЛА - MANOWAR

 


Сходни връзки

Manowar: Оставаме завинаги в Каварна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди