изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:02 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностКРАЖБА от строителен обект в Балчик е извършена на 1 срещу 2 декември, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

Неизвестните апаши задигнали многожилен кабел с обща дължина  около 35 метра. Провеждат се мероприятия за издирването и задържането на извършителите на кражбата. Образувано е досъдебно производство.
ЛЕК АВТОМОБИЛ "Ауди-А6" е задигнат на 3 декември в Добрич. Колата била паркирана в централната градска част. Тя е бяла на цвят, с държавен контролен номер ТХ 88-78 РХ. Във връзка с кражбата областна дирекция "Полиция" се обръща с молба към гражданите, имащи информация за колата - да се обадят в най-близкото РПУ, в Първо РПУ или на дежурните служители в дирекцията.
ТРИМА пияни шофьори са установени за времето от 23 часа на 30 ноември до 01.00 часа на 2 декември 2007 година. В Генерал Тошево е спипан шофьор с инициали С. Х. /34 г./ от хасковското село Узунджово, който карал с 2,16 промила алкохол. 2 промила пък били отчетени при 25-годишния Я. Г. от Добрич. В Шабла е спрян каварненецът С. Х. /25 г./, при когото са установени 1,4 промила алкохол. По надлежния ред на тримата водачи са взети кръвни проби. С. Х и Я. Г. са задържани за срок от 24 часа в РПУ - Ген. Тошево и Първо РПУ - Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди