изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:41 EEST
Бойко Борисов за ДСБ: Тези, които погубиха икономиката на България ни клеветят    
ПолитикаСофия. Има една хубава българска приказва “Крадецът вика “Дръжте крадеца”. Тези, които погубиха икономиката на България ни клеветят. Това коментира пред журналисти столичният кмет Бойко Борисов във връзка с изявлението на софийската организация на ДСБ, че с бюджетния излишък се прави черна каса за общинските фирми, помагали в кампанията на ГЕРБ за местните избори, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

“Клеветите на Атанасов (Атанас Атанасов, председател на ДСБ-София, бел. ред.) са известни на цяла България. Всички знаят, че предизборната кампания на ГЕРБ беше най-евтината, нямахме билбордове, нямахме техните рекламни кампании”, посочи Борисов.
Той запита риторично: “Защо не кажат имената на общинските фирми, за да ги осъдя за клевета”. По отношение на ДСБ столичният кмет заяви, че това е “една банкрутирала партия, която няма друг шанс, за да бъде чута”. “Преразпределението на бюджета става пред очите на цялото общество и пред очите на всички районни кметове. Лично аз по време на заседанието на Столичния общински съвет, казах и резервът, който бе предложен за критични ситуации, да бъде направен така, че да бъде потвърждаван от общинския съвет. Повече аз няма да ги коментирам, каквото и да кажат, по простата причина, че поех ангажимент пред Европейската народна партия”, каза кметът на София.
Борисов обясни, че по отношение на Тройната коалиция, е декларирал пред ЕНП, че няма да се коалира нито с БСП, нито с НДСВ, нито с БСП. “Само ГЕРБ е реалната опасност за Тройната коалиция, а Костов помага на БСП”, категоричен бе кметът.
“Все пак държа да кажа, че по отношение на този, който се изказал по този начин (за черната каса, бел. ред.), че ми носеше палтото и се повдигаше на пръсти, за да ми го сложи на гърба”, заяви още столичният кмет.
Бойко Борисов присъства на откриването на изложбата "София от небето под земята".
Десислава АНТОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов за ДСБ: Тези, които погубиха икономиката на България ни клеветят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди