изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:46 EEST
Бойко Борисов е Политик на 2007 година    
Новини

Слушателите на Дарик радио определиха Бойко Борисов за Политик на 2007 година. 45% от гласувалите дадоха своя вот за него. В класацията участваха 62 000 слушатели.



Грамотата за „Политик на годината” Бойко Борисов получи лично от изпълнителния директор на Дарик радио Радосвет Радев.

„Мисля, че слушателите на Дарик радио проявиха зрелостта си отново. Бойко Борисов е победител два пъти в избори през тази година. Мисля, че първия път, когато стана политик на годината, беше победител в първите частични избори за кмет на София. От тази гледна точка смятам, че зрелостта на нашата аудитория показва, че онези, които успяват в политиката, те са и оценените”, каза изпълнителният директор на Дарик радио при връчването на наградата на Борисов.

„Смятам, че беше много сериозна конкуренцията на генерал Борисов в лицето на безпрецедентния случай на появата на чужд гражданин в петицата на български политици – става въпрос за г-жа Саркози, което лично за мен бе и критика към цялата политическа класа”, допълни Радосвет Радев.

„С радост на мястото в грамотата бих написал партия ГЕРБ. Тази година колегите се справиха много добре, работиха много добре. Отговорността ни е много голяма, но мисля, че всички номинирани, тъй като разликите са малки, заслужават да бъдат поздравени. Надявам се да няма сърдити, точно обратното – да работим за доброто на страната си със всички усилия”, каза от своя страна Бойко Борисов и благодари за наградата. dariknews.bg
 


Сходни връзки

Бойко Борисов е Политик на 2007 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди