изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:25 EEST
КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ    
КултураБЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ спектакъл "Снежна приказка" на детска театрална студия "Зорница" с ръководител Ема Георгиева ще бъде представен от 11 часа в детската заемна на читалище "Йордан Йовков".


ДВЕ БЕСЕДИ - "Зимни празници и обреди в Добруджа" и "Рождество Христово", ще се проведат в СОУ "П. Р. Славейков". Лектор е Лена Кирилова от Регионалния исторически музей.
ДЯДО КОЛЕДА ще пристигне в 15.30 часа на площад "Демокрация", където на общоградско детско тържество ще бъдат запалени светлините на елхата. Малчуганите ще бъдат приветствани от кмета Детелина Николова.
КНИГАТА "Добруджански акордеонисти" /литературни портрети/ ще бъде представена от Рада Вартунинска от 17 часа в залата на общината.
КОЛЕДЕН концерт ще изнесе Детската филхармония при читалище "Йордан Йовков" с ръководител Ангел Ангелов. Концертът е с начален час 17.30 в регионална библиотека "Дора Габе".     
ПОП-РОК концерт "Дарования" ще бъде изнесен от 18 часа в залата на младежки дом "Захари Стоянов". Организатори са общината, Ротари клуб и младежкият дом.
КОЛЕДЕН концерт ще изнесат от 18.30 часа възпитаници на музикална школа "Доминанта". Мястото на събитието е Художествената галерия.
"БЯЛА КОЛЕДА, бяла магия" е името на изложба, експонирана във фоайето на библиотека "Дора Габе". Тя може да бъде видяна до 6 януари. НДТ

 


Сходни връзки

КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди