изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:26 EEST
ПО 200 ЛЕВА ЗА КОЛЕДА ЗА ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В КРУШАРСКО    
Новини14-а заплата ще получат учителите от община Крушари, съобщиха от секретарията на Общинския съвет. На предстоящата в сряда сесия на местния парламент ще се разгледа предложение за разпределяне на 70 000 лева от бюджета като допълнителни възнаграждения на работещите в бюджетната сфера в общината. Предвижда се всички общински служители да получат за Коледа допълнително по 200 лева. За учителите това ще е своеобразна 14-а заплата.

Дневният ред на сесията предвижда още атуализация на капиталовите разходи, удължаване на договора на три помещения, предоставени на общопрактикуващи лекари. Общинските съветници трябва да одобрят възвнагражденията на кмета, председателя на Общинския съвет и общинските съветници. Предложението е месечната заплата на кмета на общината да е 900 лева. Очаква се предложения за размера на възнаграждението на председателя на Общинския съвет да стане ясно по време на самата сесия. Очаква се заплатата на съветниците за ноември и декември да бъдат както и досега - по 120 лева на месец. След влизането в сила на промените в ЗМСМА от 1 януари 2008 г. се очаква за заседание на ОбС или постоянна комисия съветниите в Крушарско да вземат не повече от 18-20 лева.
 


Сходни връзки

ПО 200 ЛЕВА ЗА КОЛЕДА ЗА ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В КРУШАРСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди