изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:41 EEST
ОБУЧАВАТ КМЕТОВЕТЕ В КРУШАРСКО    
НовиниВ Крушари вчера се проведе втора от началото на мандата обучителна среща на кметовете на кметства в общината и кметски наместници, съобщи Димитрина Желева - директор на дирекция "Регионално развитие и хуманиарни дейности". Целта на провежданите срещи-обучения е да се осъвременят познанията на кметовете по административните практики, прилагани в общината, както и да се обучат новоизбраните кметове.

На работната среща вчера експерти от отдел "Социална закрила" са представили новите моменти, свързани с промените в Правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане. Те касаят режима на регистрация в дирекция "Бюро по труда", наказателните санкции, които се налагат при отказ от полагане на общественополезен труд, както и допълнителното стимулиране на децата, които посещават редовно училище.
Кметовете бяха запознати с основните моменти по приключване на бюджетната година в областта на местните данъци и такси, както и с въпроси по воденето и приключването на годишните  регистри по гражданско състояние.
 


Сходни връзки

ОБУЧАВАТ КМЕТОВЕТЕ В КРУШАРСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди