изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:58 EEST
ИЗОСТАВЕНИ ВЪЗРАСТНИ ПЛЕТОХА ТЕРЛИЧКИ ЗА ИЗОСТАВЕНИ БЕБЕТА    
КоледаБабите от Дома за стари хора в Добрич са подредили изложба с терлички и дрешки, които са изплели за бебетата и малчуганите от Дома за медико-социални грижи. Сръчни дядовци пък са изработили играчки. Със заделени парички от пенсиите си направили и торбички с подаръчета за децата.

Творбите им са подредени в изложба. Днес в дома ще има и тържество, на което ще присъства директорът на детското заведение, за да получи подаръците за малчуганите. Преди дни възпитаниците на СОУ "Св.  Кл. Охридски" са зарадвали възрастните хора, а на 27 декември те ще посрещат талантите от детската студия към ансамбъл "Добруджа". В трапезата за Бъдни вечер ще има задължителните постни ястия, като боб яхния, пълнен пипер с ориз, маслини, ашуре, плодове. Трапезата за Коледа пък ще е празнична - със скара, свежа салата, вино и сладки. Баница с късмети ще има за възрастните хора на Нова година. Те очакват, че и тази година, както през последните седем години, няма да бъдат забравени от д-р Юлиян Цветанов от Варна, който на 31-ви следобед ги радва с богати плата.
 


Сходни връзки

ИЗОСТАВЕНИ ВЪЗРАСТНИ ПЛЕТОХА ТЕРЛИЧКИ ЗА ИЗОСТАВЕНИ БЕБЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди