изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:41 EEST
Стефан Данаилов ще е орисник на БЕБЕ 2008    
НовиниМинистърът на културата Стефан Данаилов ще е орисник на Първото бебе родено през 2008 година. Тържествената церемония по орисването ще се състои на 27 януари в Централния военен клуб в столицата.

 

 

 Благопожеланията на първият български еврокомисар г-жа Меглена Кунева ще получи Последното бебе за 2007 г. За трета поредна година Тържественото орисване ще бъде последвано от благотворителна вечеря, чиито патрон ще е орисника на БЕБЕ 2008.

Около 250 бебета ще проплачат на 31 декември 2007 г. и на 1 януари 2008 г. според предварително проучване на списание “9 месеца”. Толкова са очакваните раждания навръх Нова година в цялата страна. За девети пореден път списанието  очаква Последното бебе родено през отиващата си година и Първото бебе родено през Новата. Дежурните екипи на повече от 130 родилни отделения в цялата страна вече са информирани за регламента на кампанията БЕБЕ НА ГОДИНАТА.

Екипът на “9 месеца” събира информация за всички новородени по Нова година на телефони 0885 733 691 и 0885 733 681 и по – email bebenagodinata@gmail.com. Телефоните се избират от цялата страна и са без допълнителни импулси. Роднините на щастливото бебе, или членовете на екипът помогнал за раждането му трябва да съобщят часа и минутата на раждането на детето, данни за родилката и информация за родилното заведение. Ако се установи, че в един и същи час и минута се родят повече от едно бебета, ще се тегли жребий в присъствието на нотариус. Секундите не се вземат предвид, защото в официалните документи се вписват само годината, месецът, денят, часът и минутата на раждане.

Организаторите на кампанията не носят отговорност за информация, подадена след 24 ч. на 1 януари или не по регламентирания начин.

 


Сходни връзки

Стефан Данаилов ще е орисник на БЕБЕ 2008 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди