изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:13 EEST
В Русия: Край с Албена и Максим    
Новини Албена Денкова и Максим Стависки ще се отдадат на участия в шоупрограми на лед и няма повече да се състезават за България.

Това твърди сайтът Смена.ру, цитиран от Топспорт. Според руската уебстраница вероятността двукратните световни шампиони при танцовите двойки във фигурното пързаляне отново да се пуснат на първенство на планетата или на европейски шампионат е нулева.
"Причината е извън леда. Става въпрос за трагичния инцидент, при който Стависки катастрофира и отне човешки живот", отбелязва Смена.ру.
Както е известно, Албена не присъства на церемонията по определянето на Спортист №1 на България заради участие именно в ледено шоу - на Червения площад в Москва.
Преди няколко месеца Албена Денкова заяви пред Нова телевизия следното: "Аз сама няма да продължа и ще настоявам Максим да се върне на леда". Тя допълни, че и двамата носят последиците от катастрофата, предизвикана от него. „Надявам се това да не е краят на нашата кариера. Единственият проект, в който аз мога да продължа без Максим, е проектът в Русия” ("Ледников период" в Москва - бел.ред.), допълни Денкова. dir.bg
 


Сходни връзки

В Русия: Край с Албена и Максим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди