изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:54 EEST
ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ    
Новини

ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ от Областното ръководство на Движение за права и свободи-област Добрич

В навечерието на новогодишните празници, офисът на Областния съвет на ДПС-Добрич, осъмна с оскърбителни надписи: “Батак не е мит. Да живее България! Долу ДПС” . Никога до сега ръководството на ДПС-Добрич не е повдигал въпроса с историческото минало на РБългария.

 

            



Винаги сме били толерантни граждани и спазвайки законите на България сме живели в мир и разбирателство. Тази вандалска проява след светлите празници Курбан Байрам и Коледа, опорочава добрите взаимоотношения. Надяваме се, че това не е сериозен политически акт от нашите опоненти, а хулиганска проява на група младежи. Отдавна сме в ХХI век, България е член на ЕС и злоупотребата с религиозността на хората, етническата им принадлежност е не само признак на липса на възпитание, а подлежи на наказателна отговорност.

             Ние сме се родили тук, на тази земя и смятаме, че това е нашата родина и никой няма право да ни оспорва това.

             Ние се борим против дискриминацията и авторитаризма и не ще позволим някой да ги прояви тук. И за това остро осъждаме тази проява на вандалщина.

             Ние сме тук днес, в нашата родина РБългария, ние сме част от обществено-политическия живот на страната, ние сме партия ДПС.

 

 

                                                        Денис Номан

                                      областен председател на ДПС-Добрич

 


Сходни връзки

ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ
Автор: Anonymous да 2007-12-29 @ 19:36 EET

Вярвам, че надписите в офиса на ДПС Добрич са вандалска проява, също така това са група националисти, които искат да озлобят хората повече, но мирното население не се придържа към такива факти. Ние сме район със смесено население и всички общуваме добронамерено. Затова че има партия ДПС не е никак срамно, даже е гордост за турското малцинство. Единствено ДПС от 17 години не се разцепва, както други партии. Целта на партии като АТАКА и ГЕРБ е да разрушат нашата партия, но вярвам, че няма да успеят, с тяхното грубо отношение към партията, малцинството ни повече се обединява и става единно.

 

 

 

 

ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ
Автор: Anonymous да 2008-01-01 @ 18:23 EET
Как няма да е обединено ДПС, нали се управлява по тоталитарен начин от тоталитарно възпитан бей!!! И девиза им е досуш, като на товариш Сталин: Който не е с нас е против нас..........
ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ
Автор: Anonymous да 2008-01-02 @ 00:41 EET
Sramna postapka za tsivilizovana natsiq ot 21 vek.Batak ne e tema za gordost to si e neosporima istoriq kakvato nikoi ne bi iskal da se slu4i,a 4uvarkaneto na stari rani po nikakav na4in nqma da doprinese za ne6to po-blagopriqtno za Balgariq.Komentari kato za politi4eskiq lider na partiqta ne sa na mqstoto si v takava statiq,no 6te si napravq truda da dam i az edin primer sled kato se sravnqva sas stalin(ne moga da izpisvam imena na diktatori s golemi bukvi).4e koito ne e s nas e protiv nas. kolkoto pove4e tap4e6 edin narod toi tolkova pove4e se obedinqva ne 4e edin edi kakav si bei upravlqval.Tova ne6to go dokazva istoriqta predpolagam vseki Balgarin go znae i neka prodaljavat po sa6tiq na4in da obijdat turtsite i neka o6te pove4e da draskat po stenite ne samo na ofisa ,ako iskat i po stenite na djamiqta ta sled vseki posledeni izbori za narodni predstaviteli DPS vkarva v parlamenta o6te pove4e deputati.prosto za primer na po predi6nite izbori bqha 27deputata s poqvata na partii kato Ataka na minalite stanaha 34 ,a sled takiva vandalski izqvi nqma da se u4udq ako vkarat i50deputata.Prodaljavaite v sa6tiq duh.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди