изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:54 EET
С НАДЕЖДА ЗА ЕДНА УСПЕШНА ГОДИНА    
НовиниКметовете от областта споделят очакванията си в първия работен ден на 2008-а

Детелина НИКОЛОВА - кмет на община Добрич: Посрещаме новата година с хубав сняг, какъвто прилича на Добруджа, за да е плодородна годината. Дори и снегът да предизвиква проблеми, те ще се решат. Важно е плодородието. Посрещаме 2008 г. с надежда за по-добра и късметлийска високосна година. Още в първия работен ден с колегите ми от екипа направихме равносметка докъде сме стигнали с проектите за кандидатстване пред европейски фондове, тъй като именно в тази насока ще бъдат насочени усилията ни тази година. Надявам се, че хората ще усетят - всеки в дома си, във фирмата, където работи, желанието на всички ни да постигнем повече, за да посрещаме с удовлетворение икономическото развитие на общината. Убедена съм, че вървим в посока на развитие. 
Добри СТЕФАНОВ - кмет на община Крушари: Нашият мандат е натоварен с много надежди и очаквания на хората, които трябва да се претворят на дело. Посрещнахме новата 2008 г. и вече работим на пълни обороти, за да постигнем предизборните си обещания. Посрещаме новата година с настроение и работа.
Димитър МИХАЙЛОВ - кмет на община Ген. Тошево:  Основната ни задача е да изпълним това, което бе заложено в предизборната ни програма. Предстои през следващия месец да я внесем за обсъждане в Общинския съвет. След това ще пристъпим към реализацията й, за да изпълним обещаното пред нашите избиратели.
Живко ГЕОРГИЕВ - кмет на Тервел: За община Тервел новата година започва като естествено продължение на старата - с отворени проекти, които са в процес на изпълнение. Голяма е радостта ни, че в края на м. г. получихме 100 000 лева за храма, надяваме се да го вдигнем тази година.
Красимир КРЪСТЕВ - кмет на Шабла: Посрещаме новата година с поглед в бъдещето, но и с продължаване на започнати проекти през отминалата година. Предстои ни много работа, като на първо място е да направим подробен устройствен план.
Николай АНГЕЛОВ - кмет на Балчик: 2008 година посрещнахме със сняг, с много работа, защото ни предстои да подобрим инфраструктурата, да извършим основни ремонтни работи в училищата. Имаме амбицията Балчик да се утвърди като културен център на добруджанското Черноморие.
Цонко ЦОНЕВ - кмет на Каварна: Продължаваме напред и като за начало на новата 2008 г. още следващата седмица започва работата на  по два проекта на обща стойност 1 400 хил. лв., осигурени от МРРБ. По проектите ще бъдат направени изцяло два нови водопровода - 5 км от село Поручик Чунчево до Хаджи Димитър и във вилната зона на село Божурец. Подготвили сме още множество проекти, с които да подобрим инфраструктурата в общината.
 


Сходни връзки

С НАДЕЖДА ЗА ЕДНА УСПЕШНА ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди