изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:44 EET
ГАЛЕРИЯТА В БАЛЧИК СЕ НАВОДНИ    
НовиниВ резултат на топящия се сняг вчера сутринта залите за експозиция на втория етаж на Художествената галерия в Балчик са били наводнени с около 2 сантиметра вода. Това алармира уредникът Христина Панайотова.

Подът е бил подсушен, но ако не бъдат взети по-сериозни мерки, това ще доведе до забавяне откриването на новата постоянна експозиция на галерията, което е предвидено за месец май. Предстои да бъде направен вътрешен ремонт на залите и завършена подмяната на рамките на картините.

Христина Панайотова добави, че подобни наводнения не са рядкост. Ремонт на покривната конструкция е извършван многократно, но, за да се запазят ценните експонати, е необходимо пълно обновяване.

Вчера сутринта беше наводнен и приземният етаж в общинска администрация, в резултат на спукан водопровод в съседната сграда - бивше кино. Извършени са необходимите действия за отстраняването на аварията.

Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

ГАЛЕРИЯТА В БАЛЧИК СЕ НАВОДНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди