изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:41 EEST
МИХАИЛ СТОЕВ ПОСРЕЩНА НОВИЯ СИ КРЪЩЕЛНИК    
ОбществоВтора мъжка рожба огласява вече дома на Мариана Петрова и Орхан Демир - семейството, чийто кръстник е зам.-областният управител Михаил Стоев, съобщиха от пресслужбата на областна управа.

Бебето Пабло засега било кротко, казва майката. Тя е българка, бащата е мюсюлманин. Любовта им срещнала отпор сред родителите, но все пак победила. По-големият им син Денис е вече на 2 годинки. На сватбата през 2003 г. сред най-специалните гости е бил настоящият министър на културата Стефан Данаилов, който ги засипал с безброй пожелания за разбирателство и благополучие. "Казал е всичко от сърце, защото живеем сравнително добре", казва семейството. Майката и бащата са глухи, но затова пък двамата малки мъже вдигат достатъчно олелия.   
На входа на родилното отделение в Добрич, откъдето малките добричлийчета поемат пътя на живота, бебето беше посрещнато от зам.-областния управител на Добричка област Михаил Стоев. Напук на бялото на зимата, той беше приготвил огромен букет в свежи пролетни цветове, за да бъде пътят през годините занапред и на малкия Пабло, и на цялото семейството лек и  изпълнен с обич и взаимна грижа.
 Марияна и Орхан благодариха  на Михаил Стоев за това, че е винаги до тях в радостни и тъжни моменти. НДТ

 


Сходни връзки

МИХАИЛ СТОЕВ ПОСРЕЩНА НОВИЯ СИ КРЪЩЕЛНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди