изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:33 EEST
Кристина Агилера роди момче    
Любопитно Поп певицата, петкартна носителка на "Грами" Кристина Агилера и телевизионната звезда Никол Ричи родиха почти по едно и също време в една и съща болница в Лос Анджелис, съобщи Франс прес. Агилера е родила момче.


Попзвездата обяви официално бременноста си едва през ноември. Тя реши да оповести новината по възможно най-шумния начин - с фотосесия в световно списание като избра американското издание на "Мари Клер" (Marie Claire) и позира за корицата на януарския брой полугола - по якенце и бижута.

Певицата се омъжи в края на 2005 г. за представител на музикалния бизнес на церемония в планински курорт в Калифорния в присъствието на 130 гости, сред които актрисите Шарън Стоун и Камерън Диас. Джордън Братман е 29-годишен, с три години по-голям от нея, и когато се запознали, работил в нейния мениджърски екип. Двамата са заедно от 2002 г.

Малко преди Агилера, Ричи, дъщеря на певеца Лайънъл Ричи, е родила момиченце, съобщава електронното издание на "Пийпъл магазин".

Никол Ричи и нейният съпруг Джоел Мадън са нарекли детето си Харлоу Уинтър Кейт Мадън и скоро ще напуснат болницата, заяви техен говорител.

26-годишната Ричи съобщи през юли, че е бременна по време съдебния процес срещу нея по обвинение в шофиране под въздействие на наркотик.

По-късно тя беше осъдена на четири дни затвор, но остана зад решетките 82 минути. Телевизионната звезда заяви миналата година, че бременността й е помогнала да порасне./Netinfo.bg

"Оралната” тайна на Кристина Агилера

Вижте най-тъпите изказвания на звездите!

Знаменитости ваят тела със звездни диети

Кристина Агилера оглави класация за най-секси клип

Вижте кои са 100-те най-сексапилни жени в света!

Виктория Бекъм, Кейт Мос и Кристина Агилера се снимаха голи

 


Сходни връзки

Кристина Агилера роди момче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.66 секунди