изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:33 EEST
ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ ТЪРСИ СРЕДСТВА ЗА ПРОЛЕТТА    
СпортВолейболистите на "Добруджа" ще изиграят мачовете си от първия полусезон от втората седмица на Националната волейболна лига, който завършва на 2 февруари.

Под въпрос обаче е участието им в пролетния дял на шампионата. Това обяви изпълнителният директор и треньор на клуба Георги Василев.

На 19 януари добричлии посрещат пловдивския "Локомотив". После гостуват в Русе на "Дунав", а на 2 февруари ще затворят есенния дял на шампионата с мач у дома срещу "Арда". Играчите в момента тренирали на добра воля, не са получавали заплати от пет месеца. Въпреки това те не са поставяли ултиматум, че ще спрат да играят.   

Крайно недостатъчни били постъпващите средства от двата паркинга, които общината предостави за стопанисване.

"Жалко ще бъде, ако и този път бъде развалено нещо, което с големи усилия успяхме да възстановим. Потърсих подкрепа от кмета на Добрич Детелина Николова и представители на спортната комисия към Общинския съвет, но те заявиха, че средства може да бъдат отпуснати едва след приемането на бюджета в края на следващия месец. Продължавам да търся средства - поне да доиграем шампионата" - заяви Георги Василев.

Финансовата криза в отбора е принудила петима състезатели, представляващи гръбнака на тима, да се изхранват с друга работа, а не да се занимават изцяло с волейбол. В момента занимания с "жълто-зелените" водят деветима играчи. НДТ

 

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ ТЪРСИ СРЕДСТВА ЗА ПРОЛЕТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди